doningkoning.nl
Bel mij terug
Offerte aanvragen
Doming stickers bestellen
Domingkoning.nl
vanaf 100 stuks
op maat gemaakt
weerbestendig
full colour
exclusief
opvallend

monster doming sticker aanvragen

Bestellen doming stickers


Natuurlijk is het mogelijk om direct uw doming stickers te bestellen. Als het gaat om een zogenaamde herhaal opdracht kan dit gewoon via het normale (bestel) contactformulier.

Als u voor de eerste keer een bestelling plaatst of er moet wat veranderen aan een eerdere opdracht dan beschikt Domingkoning over een professionele DTP-studio met medewerkers die weten waar ze over praten. Indien u niet in de gelegenheid bent om de digitale bestanden voor het bedrukken van uw domingstickers bij ons kant en klaar aan te leveren dan kunnen wij deze werkzaamheden voor u uit handen nemen. U bent dan gegarandeerd dat uw stickers dan uiteindelijk ook naar volle tevredenheid en correct door ons worden geproduceerd.

Nadat wij de bestanden van u hebben ontvangen of voor u een ontwerp hebben vervaardigd, maken wij voor u een drukproef zodat teleurstelling achteraf zoveel mogelijk wordt voorkomen. Voor het geschikt maken van bestanden die niet kant en klaar kunnen worden aangeleverd berekenen wij studiokosten 25 euro.

Kant en klare bestanden (dus zonder extra studiokosten) dienen te voldoen aan onderstaande eisen:
- Aan te leveren bestanden in Adobe Illustrator (.ai - .eps - .pdf ), omgezet in lettercontouren.
- De minimale (wit)ruimte die we nodig hebben om stickers te kunnen schoonsnijden/slitten/stansen moet 2,5 mm rondom zijn, hou hier svp rekening mee met het opmaken van het bestand.
- Full color bestanden graag aanleveren in ai-, eps, of PDF bestand (tekst omgezet in lettercontouren) of jpg-bestand (300 dpi).

Voordat wij overgaan tot het drukken van uw zelfklevende domingstickers ontvangt u van ons altijd per email keurig een drukproef met alle gegevens.