doningkoning.nl
Bel mij terug
Offerte aanvragen
Doming stickers bestellen
Domingkoning.nl
vanaf 100 stuks
op maat gemaakt
weerbestendig
full colour
exclusief
opvallend

monster doming sticker aanvragen

Doming stickers


Kijkje achter de schermen


Alle doming stickers worden volledig onafhankelijk in eigen huis gefabriceerd. Domingkoning is een initiatief van de Stickerkoning in Veldhoven om het stukje onbekend terrein wat breder uit te leggen. Aan de hand van vele voorbeelden krijgt u in de site bij 'referenties' een compleet overzicht. De toepassing van deze domingsticker die ook wel 3D sticker wordt genoemd is kortgezegd uniek te noemen.

Het fanatieke team van medewerkers staat elke dag voor u klaar om elke opdracht perfect af te ronden en snel aan u te leveren. Door het in huis hebben van de meest moderne druktechnieken kunt u altijd rekenen op een grote mate van flexibiliteit en service.

Het proces verloopt in een aantal vaste productiestappen. Hieronder kunt u aan de hand van de foto's en begeleidende tekstjes een idee krijgen van dit proces. Natuurlijk komt uw order binnen bij onze afdeling verkoop binnendienst. Vervolgens gaat de DTP afdeling uw opdracht verwerken en een drukproef maken en naar u verzenden. Na goedkeuring door u kunnen de stickers worden gedrukt en kunnen ze op vel worden voorzien van het epoxyharslaagje. Na het aanbrengen van de epoxyhars dient een ruime droogperiode te worden ingelast. Na droging gaan uw domingstickers keurig op tijd de deur uit en zal UPS zorgdragen voor een perfecte levering.